Deze app geeft je een tweede kans op een eerste ontmoeting

Deze app geeft je een tweede kans op een eerste ontmoeting

Daten is dankzij het internet en talrijke apps vandaag de dag makkelijker dan ooit tevoren: even swipen, een vlot chatgesprekje en diezelfde avond ontmoeten jullie elkaar misschien al. Zelfs de meest pragmatische romanticus moet echter toegeven dat een beetje magie zo verloren gaat. Happn wil die magie terugvinden en tegelijkertijd verlegen twijfelaars een tweede kans geven.

Het principe van Happn is eenvoudig. De app zoekt naar andere gebruikers in een straal van 250 meter. Spot je een onbekende hottie op de trein maar durf je hem niet te benaderen? Loopt een

knappe jogger je voorbij maar kan je haar niet bijhouden? Met wat geluk beschikt hij of zij ook over Happn. Als dat het geval is, kan je ongeveer zien waar en wanneer jullie elkaar al gekruist hebben. Omdat je moet inloggen met je Facebookprofiel, weet je bovendien meteen of er gemeenschappelijke interesses of vrienden zijn.

Vervolgens kan je het profiel liken, zonder dat de tegenpartij dat te weten komt ... tenminste tot er wederzijdse interesse is. Wanneer dat het geval is, krijg je een melding en kunnen jullie beginnen chatten. Wil je alles uit de kast halen voor een charmeoffensief? Dan kan je een ‘charm' lanceren. Jouw potentiële date krijgt zo meteen te weten dat jij hem of haar wel ziet zitten.

Happn voegt zo een vleugje romantiek toe te voegen aan het modern daten. Bovendien zal jij je nooit nog moeten afvragen wat er zou gebeuren als je die ene aantrekkelijke voorbijganger toch had durven aanspreken!

Happn is gratis verkrijgbaar voor Android en iOS.

https://www.youtube.com/watch?v=ZH6ZnofSJS0

Dit artikel wordt u aangeboden door Happn.