Bizidee maakt van dromers doeners

Bizidee maakt van dromers doeners

Ook dit jaar was weer een bijzonder geslaagde editie voor Bizidee. De prijsuitreiking van de Ondernemingsplanwedstrijd is naar goede gewoonte een apotheose van starterstalent in Vlaanderen. Er werden dit jaar meer dan 100 ondernemingsplannen gescreend en alle indieners kregen constructieve feedback.

Geef ideeën ruimte om te groeien

Kevin Dunbar, professor Menswetenschappen aan de Universiteit van Maryland, kwam met zijn onderzoek tot de conclusie dat de beste ideeën ontstaan tijdens informele gesprekken met gelijkgezinden. Dat is exact wat Bizidee wil bereiken: prestarters met hun ideeën een platform geven waar ze kunnen groeien tot ondernemers met een plan.

Via de inspirerende evenementen, digitale communicatiemiddelen en strategische partnerships stimuleert Bizidee ondernemingsplanning. Het ondernemingsplan is namelijk de ideale accelerator om je slaagkansen als ondernemer te verhogen.

Deze dromers werden doeners

De beste ondernemingsplannen, beoordeeld door een professionele vakjury in 2 categorieën SMALL & LARGE, maken kans op een waanzinnige prijs van 15.000 EURO startkapitaal.

Ook jij kan helpen om een creatief klimaat te creëren voor starters want deze 8 kandidaten maken dankzij jouw steun ook kans op een extra duwtje in de rug. Stem op jouw favoriet vóór 18 december 11:45 en help hen aan een METRO mediacampagne ter waarde van 15.000 EURO.

Op 19 december wordt de hoofdwinnaar verkozen tijdens de prijsuitreiking! Wil je erbij zijn als supporter of gewoon om ondernemers te ontmoeten, klik op deze link. (Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht.)

[metaslider id=782773]

Klik op het logo voor meer info over de kandidaat.

Je kan je stem onderaan dit artikel uitbrengen!

Fill out my online form.