België (online) in de ban van de solden 2017 - 4 tips

België (online) in de ban van de solden 2017 - 4 tips

 

Zo laat Google Trends bijvoorbeeld zien dat er sinds 2014 bijna 30% meer wordt gezocht naar de term ‘solden'.

Bespaartips

Tegenwoordig shop je gemakkelijk online, ook tijdens de solden. Maar toch heeft het fysieke winkelen in een mooie stad toch nét dat beetje extra. Om uw on- en offline solden experience tot een ultiem succes te maken, hebben we de volgende tips voor jou verzameld:

Voorbereiding

Zorg dat je goed voorbereid ten tonele verschijnt en doe je research. Houd bijvoorbeeld een schema bij met:

  1. dingen die je nog mist in je kast;
  2. de schoen- en kledingmaten van de musthaves die je van te voren hebt gescout;
  3. de winkels waar je heen wil;
  4. een handige looproute (inclusief gezellige pauze) in jouw favoriete stad.

Leg ook alvast een gemakkelijke outfit klaar - voor het geval je gaat passen. Draag vooral basics die je overal bij kan matchen. Oh ja, vraag die ene super lieve - maar eerlijke - vriendin mee die je kan helpen beslissen wanneer je overvallen wordt door totale koopjes-blindheid.

In de winkels

Ga lekker vroeg op de dag, wanneer de winkels netjes zijn en nog niet iedereen op de been is. Mocht het toch al wat drukker zijn, accepteer dat en probeer te denken aan het moment dat je in je nieuwe outfit flaneert op de dansvloer. Zoek trouwens nu alvast naar koopjes die je in het najaar kan dragen, want in oktober kan je dat jurkje misschien nog met een panty aan, maar in januari is dat toch echt te koud.

Bij de kassa

Blijf jezelf afvragen of je het kledingstuk meer dan eens gaat dragen of dat je verblind wordt door de lage prijs. Ook lage prijsjes kunnen aantikken. En blijf opletten! Mist er ergens een knoopje of zit er een gaatje in? Wees niet verlegen en vraag om extra korting bij het afrekenen.