Bel ik of bel ik niet na een geslaagde date?

Bel ik of bel ik niet na een geslaagde date?

Na een geslaagde date is er maar één ding waar je een antwoord op weten om je beslissing te kunnen nemen: wat voor iemand is je date? Je bent duidelijk dol op de persoon met wie je net een hele tijd gespendeerd hebt. Wat heb je in die tijd over de persoonlijkheid van je date geleerd?

  • A) Je date houdt van vrijheid
  • B) Je date houdt van romantiek
  • C) Je date houdt van flirten
  • D) Je date houdt van stabiliteit

Denk jij dat je date vooral A of C is? Dan wacht je beter nog even met bellen. Mannen en vrouwen die houden van vrijheid vinden het beklemmend om meteen te worden achtervolgd met telefoontjes en berichtjes. Dat voelt voor hen alsof ze worden achtervolgd. Geef hen daarom juist de ruimte om even te bekomen en - als ze na een tijdje zelf niet bellen of sms'en - bel hen rustig en zonder al te veel druk op.

Mannen en vrouwen die houden van flirten, zijn dan weer dol op de spanning die dat met zich meebrengt. Het bellen nog even uitstellen zorgt voor het opbouwen van verwachtingen. Zorg er wel voor dat je niet té lang wacht, anders is de vonk weg. Je kan door middel van stoute of pikante berichtjes de spanning van jullie date vasthouden. Bedenk ook een krachtige binnenkomer voor als je je flirter aan de lijn krijgt, zodat de vlinders in de buik meteen weer hard gaan fladderen.

Denk jij dat je date vooral B of D is? Stel het bellen dan zo weinig mogelijk uit. Wie houdt van romantiek vindt het heerlijk om al een paar minuten later gebeld te worden met de boodschap: “Ik kan niet wachten om je weer te zien, wanneer ben je vrij om nog een keer af te spreken?”

Mannen en vrouwen die houden van zekerheid laat je ook beter niet te lang wachten. Voor hen betekent ‘niets horen' hetzelfde als ‘twijfelen'. Met andere woorden: als je niet binnen de 24 uur belt, denken ze dat je lang hebt moeten nadenken of je hen wel wil. En die onzekerheid willen ze niet. Zij willen juist iemand die er 100% voor kiest om bij hen te zijn en niet bang is om dat luidop te zeggen.

Er is één verzachtende omstandigheid bij het kiezen van het juiste tijdstip om terug te bellen: je eigen gevoelens. Ben jij iemand die zelf snel gaat twijfelen, die bang is dat iemand anders met je date gaat lopen, of die gewoon niet kan wachten om de ander weer te horen en te zien? Doe dan vooral wat jouw hart je zelf ingeeft en bel wanneer jij dat zelf nodig hebt. Nog meer informatie over daten, spanning, en liefde vind je op www.rendez-vous.be