Beheers het schemerlicht en win een reis naar Ibiza!

Beheers het schemerlicht en win een reis naar Ibiza!

ownthetwilight.be en wie weet reis je binnenkort met drie vrienden af naar Ibiza!

Schemering bij zonsopkomst en zonsondergang zijn spectaculair mooie momenten voor foto's met fantastische belichting, maar tegelijkertijd is het een hele uitdaging om al dat moois op de gevoelige plaat vast te leggen. Op de Samsung Galaxy S7 zit een camera die deze momenten perfect weet vast te leggen. Dankzij de grotere pixels (1,4um), Dual Pixel en speciale lens (F1,7) kan je zelfs bij weinig licht heldere en scherpe foto's schieten.

Probeer het zelf en vlieg naar Ibiza!

Heeft de schemering voor jou geen geheimen meer? Is het een eitje om een foto met fabelachtige belichting te schieten? Bewijs het bij #OwnTheTwilight, een fotowedstrijd georganiseerd door Samsung. Als je je beste schemerfoto's upload op ownthetwilight.be, maak je elke week kans op schitterende prijzen, ongeacht welk merk of type telefoon je gebruikt. Op de website kan je bovendien nog gouden tips en advies van de beste en creatiefste Instagram-fotografen van dit moment inwinnen.

Elke week kiest de jury de mooiste foto, om die te belonen met een Samsung Galaxy S7 edge. Aan het einde van de rit wordt de hoofdprijs uitgeeld: een reis naar Ibiza voor vier personen. Een passende beloning voor een goede fotograaf, aangezien je nergens anders ter wereld zulke epische twilight-foto's kan maken!

Meer info en deelname op ownthetwilight.be