All eyes on you tijdens de feestdagen!

All eyes on you tijdens de feestdagen!

Breng de lichtste tint van het palet aan over je hele ooglid tot aan de wenkbrauw. Dit is je basiskleur, die de andere kleuren helpen te fixeren. Hierna ga je voor een iets donkere tint op het bewegend ooglid. Waar de nieuwe kleur in de basiskleur vergaat, moet je de oogschaduw blenden met een oogschaduwborsteltje. Dit gaat het beste als je make-up in poedervorm gebruikt.

Licht, donker, donkerst

Nu kan je een derde kleur toevoegen om extra diepte te creëren. Ga weer een stapje donkerder in het kleurenpalet. Om je blik niet te zwaar te maken, breng je de laatste kleur enkel aan op de buitenooghoek en de wimperlijn. En nu blenden maar!

Smoky

De twee Oogschaduwpaletten van Yves Rocher zijn geïnspireerd op de natuur. Je kan kiezen tussen stijlvol nude en mysterieuze smoky eyes. Beide paletten combineren twee effecten, mat & parelmoer, voor een eenkleurig of ombre-effect. Je ogen blijven minstens acht uur lang perfect opgemaakt dankzij de zachte en fijne poederformule.

Nude

*Exclusief voor Metrolezers!*

Tot 31/12 kan je dit Oogschaduwpalet shoppen aan €9,95 ipv €19,90!

Vul je gegevens hier in, print ze samen met de barcode af en ga met deze bon naar jouw Yves Rocher winkel.

NAAM _____________________________________

VOORNAAM _________________________________________ ? M ? V ? X

STRAAT EN NR _______________________________________________

POSTCODE ____________ WOONPLAATS _______________________

TELEFOONNUMMER __________________ GEBOORTEDATUM _______________

E-MAILADRES ________________________________________

Aanbieding geldig van 15/12/2017 t/m 31/12/2017, zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere lopende promoties. Eén bon per persoon. Je gegevens worden

opgenomen in het adressenbestand van Yves Rocher, Rue du Follet 50, 7540 Kain. Yves Rocher kan je gegevens aan derden (zoals commerciële partners) overmaken voor direct marketing, tenzij je je verzet. Je kunt je gegevens steeds raadplegen, verbeteren of laten schrappen in het bestand van Yves Rocher. Indien je niet wenst dat je gegevens voor direct marketing worden gebruikt, kruis aan ?.