7 inspirerende ideeën om van uw huis een droomhuis te maken

7 inspirerende ideeën om van uw huis een droomhuis te maken

Ieder van ons heeft waarschijnlijk wel een droomhuis in gedachten. Misschien heeft jouw droomhuis een glijbaan binnen die uitkomt in het zwembad buiten? Of een tweepersoonsbed dat in de lucht hangt als een hangmat? Je kan doen wat je wilt, het is ten slotte jouw droomhuis. Heb je echter geen ideeën, dan kan je wellicht wat inspiratie halen uit de volgende zeven briljante ideeën.

Om te beginnen: voor het kind in uzelf en voor uw kinderen natuurlijk: een mooie en gezellige schommeleettafel.

Altijd al willen skaten in je huis? Met dit ontwerp zul je succes hebben bij je vrienden. Weg met de meubels en skaten maar.

 

Een klassieker. De trap en de glijbaan. Of je nu volwassen bent of kind, dit blijft toch leuk, niet?

Bent u het beu dat u portier moet spelen voor je kat? Met dit handige pijpencomplex kan uw kat vrij door het huis wandelen en kan u rustig genieten van uw vrije tijd.

Voor de wijnliefhebbers onder ons die niet graag een hele trip naar de kelder maken: een ingebouwde wijnkelder in de keuken.

Gewone bedden zijn zo saai. Met dit bed ligt dat anders. Een echte aanrader om de slaapkamer een nieuwe look te geven. Tenzij u een echt woelwater bent in uw slaap natuurlijk.

Iedereen verlangt wel eens naar een strandvakantie, maar uw werk of het weer staan bezoekjes aan de Belgische kust vaak in de weg. Met dit bureaumeubel brengt u het strand naar u.