Eindelijk! In 2019 mogen we weer brood verorberen

We mogen ons weer verwachten aan heel wat culinair lekkers de komende maanden. Wij zetten de foodtrends voor 2019 voor jullie op een rijtje....

Hoe bereid je een pikante brunch voor Valentijn?

brunch
Valentijn mag je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Heb je geen zin om uitgebreid te gaan dineren in een duur restaurant, dan...

Het Keto-dieet: minder koolhydraten, meer vet

keto
Een nieuw jaar staat gelijk aan een nieuwe start. Daarom maken we met z’n allen lijstjes met de befaamde goede voornemens. Om te voorkomen...

Burger King lanceert twee gigantische burgers

Burger
Burger King heeft twee reuzenburgers op het menu gezet. Eentje met spek en eentje met kip. De fastfoodketen wil door de lancering meer inspelen...

Time to Eat: Pastinaakgratin en zoete aardappel met gerookte forel

Zoek je een alternatief voor de klassieke gratin? Probeer deze pastinaakgratin met zoete aardappel en gerookte forel eens uit. Wedden dat het smaakt?  Ingrediënten (Voor 4...

Deze whiskeymilkshake houdt je warm

milkshake
Kiezen is verliezen, zeker als het gaat over desserts. Om die keuze nog wat moeilijker te maken, is er nu ook deze nieuwe milkshakesoort,...

Time to Eat: Chocoladequinoa met rijstpudding

Quinoa
Wil je jezelf dit weekend verwennen met een lekker dessertje? Zet dan deze chocoladequinoa met rijstpudding op het menu. Smullen maar! Ingrediënten (Voor 4...

Vijf tips voor een cultureel verantwoord weekend

Nog geen weekendplannen? Deze tips brengen heil.   JEF festival (04/02 - 20/02)   Diverse steden Het Jeugdfilmfestival mag dan wel van naam veranderd zijn, het programma van dit gloednieuwe...

Met Balsamico Geglazuurde Bieten

Met balsamico geglazuurde bieten
Elke week stelt foodbox Chop chop één van z’n topgerechten voor. De ingrediënten krijg je gewoon thuis bezorgd. Deze week zetten we het jaar...

Time to Eat: Bouillon van sint-jakobsvruchten met basilicum en artisjok

Foto Sint-Jacobsschelpen
Wil je dit weekend aan het koken slaan, maar worstel je met inspiratiegebrek? Dan is dit recept ongetwijfeld jouw redder in nood.  Ingrediënten (4 personen) 6...

Time to Eat: Crême brûlée

Crême Brûlée
Het dessert is vaak het beste gedeelte van de maaltijd. Zeker als het gaat om een originele mix van prei, noten en zoetigheid.  Ingrediënten (Voor...

Fruitslaatje met kiwi, peer en munt

Fruitsalade
Fruit is het ultieme gezonde tussendoortje: het is minstens even lekker als snoep, maar bevat honderd keer meer vitaminen. Met dit recept geef je...

Bloemkoolcurry met kokosmelk

Bloemkoolcurry
Bloemkool is de ultieme wintergroente en met kokosmelk kan je nooit wat fout doen. Voor wie dit weekend iets nieuws wil proberen in de...

Time to Eat: Ceviche van kabeljauw

Ben je nog op zoek naar een origineel recept voor dit weekend? Probeer dan deze originele ceviche! Wat heb je nodig? (Voor 4 personen) 2 bananen ...

RECENTE BERICHTEN