Zwanger Playboymodel verdacht van moord op 71-jarige psychiater

Zwanger Playboymodel verdacht van moord op 71-jarige psychiater

Het voormalig Playboymodel ontmoette de psychiater Thomas Burchard online en vertelde dat ze haar huur niet kon betalen omdat ze veel schulden had. Het slachtoffer betaalde daarop maandelijks de huishuur van de 25-jarige verdachte, die nog in de Italiaanse Playboy en het Brits mannenblad Maxim stond. Burchard gaf volgens zijn naasten de voorbije twee jaar zo'n 300.000 dollar, of 265.000 euro, aan Turner, die ook zwanger was.

Volgens de politie hadden de twee een 'intieme' relatie. Maar wellicht wist hij niet dat de blonde schone eigenlijk een vriend had. De psychiater dreigde daarachter te komen toen een dronken vrouw onrust stookte voor het huis van Turner, waarna Burchard de benevelde dame meenam om haar te kalmeren.

Van de radar

Turner, haar vriend en huisgenoot vreesden dat op die manier hun geldschieter het geheim zou ontrafelen, dat schrijft de Britse krant Daily Mail. Wat hierna gebeurde, is een raadsel, maar Burchard werd niet meer teruggezien. Enkele dagen later liet Turner door een kennis rode vlekken verwijderen uit het huis. Volgens de kennis toonde het huis ook sporen van een worsteling. Ze probeerde de schade nadien te herstellen met de creditcard van het slachtoffer, vooraleer ze samen met haar vriend en huisgenoot van de radar verdween.

Het lichaam van de psychiater werd teruggevonden in het midden van de woestijn in de auto van de vriend, en was in verre staat van ontbinding. De verdachten slaagden er in enige tijd uit de handen van de politie te blijven, maar Turner werd op 21 maart opgepakt in Californië. De ordediensten sloegen vorige week haar huisgenoot in de boeien. Ze zullen in juni voor de rechter verschijnen voor moord en samenzwering. De vriend van het Playboymodel is nog altijd op de vlucht.