Zussen ontdekken naaktfoto's van betovergrootmoeder

Wie dacht dat sexting een recent verschijnsel is, vergist zich schromelijk. Dat blijkt uit het relaas van een Amerikaanse blogster, die samen met haar zus een reeks pikante foto's van haar betovergrootmoeder ontdekte.
door
Maarten
Leestijd 1 min.

Op haar blog doet ze uitgebreid uit de doeken hoe ze op kerstdag samen door oude fotoalbums aan het bladeren waren, toen er ineens een bruine envelop tevoorschijn kwam. Die bleek vier ongebruikte tickets voor de Titanic te bevatten, maar ook een paar foto's.

1890

Groot was de verbazing van de zussen toen ze vaststelden dat het om erg expliciete naaktfoto's van hun betovergrootmoeder ging. Ze waren getrokken in 1890 en zouden destijds gemaakt zijn om hun betovergrootvader ervan te overtuigen terug naar Engeland te komen nadat hij naar de Verenigde Staten was vertrokken.

"Ik kan amper omschrijven hoe hard we gelachen hebben", schrijft de blogster. "Het is duidelijk dat mensen altijd zo geweest zijn. Besef nu al maar dat je naaktfoto's ooit je familie heel hard gaan doen lachen op Kerstmis."