Zonnebadende vrouw wil niet opstaan en verpest zo foto's pasgetrouwd koppel

Zonnebadende vrouw wil niet opstaan en verpest zo foto's pasgetrouwd koppel

Mark en Mandy Ling waren net in het huwelijksbootje gestapt toen ze besloten om naar een huwelijksprieeltje te gaan in het nabijbelegen Tessler Gardens-park voor hun fotoshoot. Met allerlei scenario's hadden ze rekening gehouden: slecht weer, vogels, maar niet met een koppige zonneklopster die weigerde op te staan. De vrouw werd gevraagd om even op te staan, maar ze veinsde te slapen en vertikte het om zich te verplaatsen.

Op de achtergrond

De fotograaf had uiteindelijk geen andere keuze dan de foto's te nemen met de vrouw op de achtergrond. Na tien minuten leek het erop dat ze wegging, maar ze liet ostentatief al haar spullen achter. Enkele gasten waren zo geshockeerd dat ze de hele situatie filmden en op internet plaatsen. Gek genoeg kregen ze niet de steun die ze verwachten. Veel mensen vonden dat het bruidspaar in de fout was gegaan en nooit aan de vrouw had mogen vragen om op te schuiven. Het koppel was zo onder de indruk van de commotie dat ze in allerlei op huwelijksreis zijn vertrokken. Verschillende Britse kranten zijn alvast een zoektocht gestart naar de onbekende dame in de video.

Brazen sunbather ruins couple's wedding photos by refusing to move https://t.co/7so0gH0wh5 via @MailOnline < So they still don't get it. First come first served, and the public don't like them trying to unfairly pressure sunbather to move.

— Just Mick (@Stressed_Eric72) July 3, 2018