Zo ziet de 'ideale' vrouw eruit

Zo ziet de 'ideale' vrouw eruit

De Amerikaanse datingwebsite whatsyourprice.com wilde op zoek gaan naar de droomvrouw van haar mannelijke gebruikers. Omdat smaken verschillen en twisten bestaan, vroeg ze de mannen voor welk vrouwelijk kenmerk ze welk bedrag over hadden om daarmee op date te gaan.

Dit is het resultaat:

Foto whatsyourprice.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een paar dingen vallen op. Amerikaanse mannen verkiezen een vrouw die niet rookt en enkel drinkt tijdens sociale gelegenheden. Geen kinderen hebben is ook een voordeel en de favoriete godsdienst is het jodendom.

Groot en slim

Qua look gaat de voorkeur uit naar een dame met roots in het Midden-Oosten. Ze heeft idealiter een masterdiploma en is 1,75 meter groot. De perfecte dame bezit tenslotte ook bruine ogen en bruin haar.

Dat laatste is opmerkelijk want de ideale vrouw van 2015 was een blondine. Verder zijn er ook verschillen tussen de Amerikaanse steden onderling. In Miami en Las Vegas houden ze vast aan een blond schoonheidsideaal. In New York City zijn ze fan van dames met bruin haar en groene ogen, in Washington hebben ze het meer voor kastanjebruine ogen.