Zo zien de 'Charlie bit my finger'-broertjes er nu uit

Zo zien de 'Charlie bit my finger'-broertjes er nu uit

'Charlie bit my finger' werd maar liefst 849.152.766 keer bekeken op YouTube. Het is een van de meeste populaire video's op de site aller tijden. Dat leverde hen zo'n miljoen euro op, terwijl het aanvankelijk niet eens de bedoeling was om het filmpje online te plaatsen.

"Die was enkel voor familieleden bedoeld, maar in die tijd was het onmogelijk om een filmpje van 50 MB via mail door te sturen. Dus hebben we het op YouTube gezet. Ik heb het bijna weggehaald toen iedereen van de familie de beelden gezien had, maar toen merkten we dat er ineens heel veel mensen het bekeken. Dus hebben we het maar laten staan", vertelt mama Shelley Davies-Carr.

Ferrari

Intussen zijn de broertjes Harry en Charlie dertien en elf jaar oud. Ze beseffen zelf niet goed hoe beroemd ze zijn of hoeveel de video hen opbracht. "Charlie kwam ooit thuis met de vraag: Is het waar dat je mij een Ferrari kan kopen?", vertelt vader Howard. "We zorgen ervoor dat de jongens altijd een mooie fiets in hun bezit hebben, maar de rest van het geld hebben we opzij gezet voor hun schoolcarrière."

Feel old yet?

These are the 'Charlie bit my finger' kids... pic.twitter.com/GEkNS8WNbJ

— Kevin Droniak (@kevindroniak) May 22, 2017

https://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM