Zo rock je een roze coupe

Of je er nu van houdt of er een hekel aan hebt, er is geen twijfel meer mogelijk: roze is dé trendkleur. En alle beroemdheden doen eraan mee, vooral op het gebied van kapsels. Ga je voor licht uitlopend of fel fluoroze? Hier zijn vijf manieren om de mode van deze herfst in je coupe te integreren.
door
Heleen
Leestijd 1 min.

Zilverroze

Met haar veelzijdige pixiekapsel kon Cara Delevingne de hele zomer lang met de kleur van haar haar spelen. Voor de Mexicaanse avant-première van haar film ‘Valerian' begin deze maand kreeg ze van haar haarstyliste, Mara Roszak, een zilverroze haarkleur voor een licht glanzende metallic look. Een instant succes.

Kleurflitsen

Bella Thorne had de hele zomer een roze kapsel. Onlangs veranderde ze haar look drastisch met een felrode haarkleur met fuchsia accenten, als knipoog naar de roze trend. Roze toevoegen aan een warmere herfstkleur is een heel goede manier om de mode te volgen met het nieuwe seizoen in aantocht.

Ninetiesroze

In het septembernummer van het magazine CR Fashion Book staat Kim Kardashian die de typische stijl van Lil' Kim in de jaren negentig nabootst, inclusief met de lange roze in laagjes geknipte lokken. De nineties zijn vandaag weer volledig in. Weet je niet zeker of je de look wel wilt overnemen? Doe dan als KKW en ga voor een pruik.

Paardenstaart

In juli onthulde het topmodel Gigi Hadid een grappige paardenstaart met felroze punklokken die afstaken tegen haar klassieke blonde haar. Kleur je je haar liever niet? Dan is een paardenstaart een gemakkelijke manier om de roze toer op te gaan door clipextensions te gebruiken.

Fiftyfifty

AFP / T. Bloddi

Nog steeds niet overtuigd om voor roze te gaan? Dan kan je net als Nicki Minaj voor fiftyfifty kiezen. Op de MTV Video Music Awards 2017 op 27 augustus betrad de beroemdheid de rode loper met steil haar dat aan de ene kant platinablond en aan de andere kant snoeproze was.