Zo overleef je warme dagen op kantoor

Zo overleef je warme dagen op kantoor

Tip 1: Begin een uurtje vroeger

Wie glijdende uren heeft, kan deze tip gemakkelijk toepassen. Hoe later op de dag, hoe warmer het immers wordt. Door iets vroeger te beginnen, en natuurlijk ook vroeger te stoppen, heb je na je werk nog tijd om heerlijk te ontspannen op een terrasje. Of om de koelte op te zoeken.

Tip 2: Kleed je niet te warm

Dit lijkt een logische zet, maar vaak loopt het al mis bij het aankleden. Ruil je lange broek in voor een short of rokje. Zorg natuurlijk wel dat je er nog steeds professioneel uitziet en niet als een dagjestoerist in Blankenberge.

Tip 3: Kies voor kleding uit natuurlijke stoffen

Door de warmte begin je sneller te zweten. Wanneer je synthetische kledij draagt, kan je al snel beginnen te stinken. Ga dus eerder voor stoffen zoals katoen of zijde. Je wil natuurlijk niet dat je collega's zich afvragen of je ooit al eens van deodorant hebt gehoord.

Tip 4: Steek je haar op

Deze tip is vooral van toepassing op mensen met lang haar. Draag je haar in een paardenstaart of opgestoken, zodat het niet de hele tijd in je bezwete nek plakt.

Tip 5: Vrouwen, neem compact poeder mee

We zweten allemaal meer op warme dagen. Je wil echter niet dat je na een tijdje glimt als een bowlingbal. Zorg er dus voor dat je op warme dagen zeker een doosje compact poeder in je handtas hebt zitten. Zo maak je je shiny look weer mat.