Zo nemen partners wraak na een echtscheiding

door
Kevin
Leestijd 1 min.

Een echtscheiding meemaken is moeilijk voor iedereen en het brengt het ergste naar buiten in mensen. Heel wat opgekropte emoties komen aan de oppervlakte en die kunnen soms vreemde vormen aannemen. Wij vonden 10 mensen die ver gingen in hun wraakacties maar hun acties zijn wel redelijk grappig als je ze tenminste zelf niet moet ondergaan.

1. Deze man kocht het huis naast zijn ex-vrouw en plaatste nadien een groot standbeeld van een middelvinger in zijn tuin.

2. Na haar scheiding moest een vrouw nog 50,12 dollar betalen aan haar man. Ze deed dat volledig in koperen muntjes.

3. Deze vrouw ontving een rotsblok van 20 ton voor haar verjaardag. De wensen kwamen van de burgemeester, haar ex-man.

4. Kevin Cotter verzon 100 verschillende dingen om met het trouwkleed van zijn ex-vrouw te doen. Hij maakte er zelfs een boek van.

5. Deze man liet een valse bom achter in de keuken na een ruzie. Hij werd later opgepakt in een fastfoodrestaurant.

6. Nadat deze man hoorde dat zijn vrouw wilde scheiden, besloot hij om haar jacuzzi te vullen met mest. Nadien was hij nog betrokken in een achtervolging met zijn tractor.

7. Dit koppel wilde geen afstand nemen van hun mooie huis in New York. Daarom bouwden ze gewoon een muur in het midden.

8. Een Servische boer moest alles delen met zijn vrouw na hun echtscheiding. Daarom besloot hij om alles in twee te zagen, zelfs zijn tractor.

9. Rebecca Gibbs bouwde na haar scheiding een raket, waarmee ze haar trouwring de ruimte inschoot.

10. Deze man hing een spandoek op nadat zijn vrouw het hele huis had leeggehaald. Op het spandoek staat dat ze gelogen heeft en helemaal niks krijgt.