Zo draag je je zomerjurkjes ook in de winter

Zo draag je je zomerjurkjes ook in de winter

Stof erover

Een dikke pull over een dun kleedje is niet alleen gezellig warm, het ziet er ook helemaal modebewust uit. Experimenteer wat met kleuren en texturen, maar met deze tip kan je moeilijk de mist ingaan. Stoere botjes eronder, eventueel een elegante ketting erbij en je bent klaar om de deur uit te gaan.

https://www.instagram.com/p/BsJC7dbhIIm/?utm_source=ig_web_copy_link

Kniehoge laarzen eronder

Zijn over the knee laarzen nog een ding? We zijn er niet helemaal zeker van, maar doe ze gerust aan als je ze leuk vindt. Ze voegen een interessant detail toe aan elke outfit en houden je warm. Als je jurk wat langer is, kan je ze trouwens ook perfect combineren met panty's. Niemand die het ziet en als dat toch gebeurt - pech voor hen.

https://www.instagram.com/p/Br4nrjyBr2u/?utm_source=ig_web_copy_link

Rolkraaglaag

Niets zo makkelijk als een rolkraagtruitje onder een zomerse jurk. Niet iedereen voelt zich er comfortabel in, maar je ziet er sowieso goed uit. Als je het nog steeds te koud hebt, kan je er nog een dikke donsjas overgooien. Laagjes, laagjes, laaaaaagjes!

https://www.instagram.com/p/BrumWqon5Ht/?utm_source=ig_web_copy_link

Wie heeft de broek aan?

Dit ligt bij sommigen misschien wat gevoelig en het is zeker niet de makkelijkste tip, maar als je de juiste combinatie aantrekt, kan het allemaal. Stoer is het zeker en al helemaal met sneakers eronder. Bovendien zie je er vanboven helemaal fancy uit. Misschien een tipje als je van thuis uit werkt en een Skype call hebt?

https://www.instagram.com/p/BqXSAU1hSuQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Extra's

Om af te sluiten nog enkele algemene tips. Ten eerste is een lange jurk altijd een goed idee. Het houdt je makkelijker warm dan een kort jurkje en verstopt meer. Niemand ziet dat je stiekem een legging aanhebt tot net waar je jurk ophoudt, toch? Ten tweede zijn panty's uiteraard je grootste vriend. Het ziet er wellicht iets minder leuk uit dan blote benen, maar wij hebben in elk geval geen zin om constant te lopen bibberen. En ten derde: houd je voeten warm. Niets zo vervelend als koude voeten. Doe dikke kousen aan in je laarzen, het ziet waarschijnlijk nog helemaal fashionable uit ook.