Zit zelf op de troon met het nieuwe 'Game of Thrones'-monopolyspel

Zit zelf op de troon met het nieuwe 'Game of Thrones'-monopolyspel

Hoewel we nog enkele weken moeten wachten op het nieuwe seizoen, kunnen fans nu al vechten om de troon in het nieuwe 'Game of Thrones'-monopolyspel. De speelgoedfabrikant Hasbro baseert zich voor het spel volledig op de fictieve wereld van de HBO-reeks. Het zou net voor het achtste en laatste seizoen uitkomen.

Je kan je huis kiezen: of het nu Stark, Tyrell of Lannister is, met de metalen pionnetjes vecht je tegen elkaar om je eigen stukje Westeros te bemachtigen. Ook het spelbord en de doos zijn grafisch geïnspireerd door het tv-programma. Betalen doe je in het spel met bijhorende munten. De 'Game of Thrones'-monopoly bevat forten en kastelen in plaats van huizen en hotels. Ook de eigendommen zijn locaties uit het tv-programma.

Foto Amazon/Hasbro

Themalied

Bij het spel zit ook een kaarthouder die na een druk op de knop het themalied van 'Game Of Thrones' speelt. De duurste eigendommen zijn King's Landings, de Iron Bank en Dragonstone. Het spel kan je voor zo'n 30 dollar, of 27 euro bestellen op Amazon. Het is niet de eerste keer dat Hasbro met een speciale versie komt, onlangs verscheen ook een millennials-variant en was er eerder ook een 'Pokémon'-versie bestaat al.