Zint 'W817' op een comeback? Acteurs doen alvast geheimzinnig

Zint 'W817' op een comeback? Acteurs doen alvast geheimzinnig

Goed nieuws voor de 'W817'-fans. Tijdens een interview bekennen de acteurs van de geliefde serie dat ze aan iets nieuws werken. De cast speelt niet alleen met het idee nieuwe afleveringen op te nemen, ook willen ze na de 'Throwback Thursday'-shows samen op de planken staan. Wat dat nieuwe project precies zal zijn, houden de acteurs nog geheim. “We zijn er helemaal klaar voor”, klink het enthousiast.

2003

'W817' speelde zich af in een studentenhuis waarin vier jongens en twee meisjes, Akke, Carlo, Steve, Tom, Zoë, Birgit en Jasmijn, samenwoonden. De serie toonde niet alleen komische situaties, er kwamen ook ernstige thema's, zoals homoseksualiteit, aan bod. In de allerlaatste aflevering, die in 2003 op de buis kwam, is iedereen afgestudeerd en besluit elk lid van de vriendengroep zijn eigen weg te gaan.

Wellicht broeden de acteurs nu op een vervolg. Hoe de mogelijke comeback eruit zal zien, daar hebben we enkel het raden naar. De stopzetting van de serie, vijftien jaar geleden, kwam op vraag van de acteurs. Zij vonden het het stilaan onrealistisch om als dertigers studenten te blijven spelen.