Zij kozen voor een job in de retail

Zij kozen voor een job in de retail

Winkelverantwoordelijke GIKS Sint-Denijs-Westrem

Wat doe je precies?

“Ik heb de dagelijkse leiding over een team van zeven collega's. Mijn job houdt in dat ik hen motiveer,  coach en ook een voorbeeld ben door zelf mee te werken in de winkel.”

Waarom in de retail?

“Na zeven jaar in de winkel in Vijve gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om in de winkel in Sint?Denijs-Westrem te starten als winkel­verantwoordelijke. De winkel is pas twee jaar open en het leek me een grote uitdaging.”

Wat is er zo leuk aan?

“Het contact met de klanten vind ik zeer belangrijk maar evenzeer de uitdaging om van deze relatief jonge winkel een succesverhaal te maken. Ik kan ook al mijn ervaringen delen met mijn collega's en dat geeft mij veel voldoening.”


Benjamin Aussems

Afdelingsverantwoordelijke Fashion A.S.Adventure

Wat doe je precies?

“Ik geef leiding aan een verkoopteam. De focus ligt op een maximale verkoop en dito service aan de klanten. Ik zorg voor een representatieve afdeling om het verkoop­cijfer te stimuleren.”

Waarom in de retail?

“Het is een afwisselende job met veel uitdagingen en veel sociale contacten. Het boeiende aan de retail is net dat het kledingaanbod voortdurend verandert en dat je kan inspelen op trends en seizoenen.”

Wat is er zo leuk aan?

“A.S.Adventure zorgt voor veel opleidingen en ontwikkeling zodat iedereen zijn job met nog meer passie kan uitvoeren. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te zijn en de positieve feedback van klanten is bijzonder prettig.”