Zie jij wat er aangepast is op deze foto met Trump?

Er zijn al veel bizarre foto's verschenen op het internet. Maar de aanpassing aan deze foto van de Amerikaanse president Donald Trump en zijn achterban is wel heel moeilijk te zien.
door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

Op het eerste gezicht lijkt de foto er gewoon één van de president en zijn collega-Republikeinen die vieren dat de herroeping van Obamacare en hun vervanging ervan doorgaat. Ze kwamen afgelopen donderdag in de Rose Garden van het Witte Huis samen voor een foto.

Mark Meadows

BuzzFeed-videoproducer Amanda Holland heeft het beeld bewerkt. Ze liet later via Twitter weten wat ze gedaan had. Ze plakte het gezicht van Mark Meadows, die op de originele foto over de rechterschouder van Trump te zien is, op dat van alle mensen op de achtergrond. De foto heeft veel reacties losgemaakt, vooral over het feit dat Trump hoofdzakelijk rijke oude witte mannen machtsposities verleent. Het grappige beeld is al meer dan 105.000 keer gedeeld op Twitter.

What if I told you...

I photoshopped the same face onto every man behind Trump. Would you have noticed if I hadn't said anything?#GOPclones pic.twitter.com/C4MERQmvLC

— Amanda Holland (@AwkwardHolland) 4 mei 2017

@AwkwardHolland This is the greatest thing ever

— strangerinlights (@stevenpiasecki) 4 mei 2017

— soph (@S_ph__M_r__) 5 mei 2017