Zes vervelende types die je tegenkomt in elke fitness

Zes vervelende types die je tegenkomt in elke fitness

Het model

Terwijl jij ligt te zwoegen, is deze selfieverslaafde voortdurend in de weer om fotografische bewijzen te verzamelen van zijn aanwezigheid in de fitness. De enige reden waarom dit type naar een sportzaal trekt, is om te pronken met zijn of haar afgetrainde  lichaam. En gegarandeerd dat ook jij groen ziet van jaloezie.

De kreuner

Deze zelfverzekerde en fanatieke windbuil kiest steevast voor de zwaarste gewichten om de grenzen van zijn lichaam af te tasten. Je herkent hem bovendien aan de abnormaal luidruchtige oergeluiden die hij uitstoot.

De sociale vlinder

Sportoefeningen gebeuren op een slakkentempo, want deze spraakwaterval besteedt veel meer aandacht aan het rondbazuinen van zijn levensverhaal. Tegen iedereen die het horen wil, of net niet.

De hamsteraar

Halters, kettlebells, een yogamatje of een fitnessbal. Je vindt ze allemaal bij de hamsteraar. Die verheft het verzamelen van verchillende fitnessuitrustingen tot een kunst.

De betweter

Sommige mensen op de sportschool overvallen je met ongevraagd advies, af en toe zelfs zonder dat ze een coach zijn. Het mag misschien goed bedoeld zijn, maar het opdringerige geleuter valt al snel in het verkeerde keelgat bij andere personen die zich willen concentreren.

De gluurder

De gluurder probeert op een ietwat enge manier oogcontact te maken in de spiegel, of kruipt steeds op hetzelfde moment onder de douche als jij. Zoveel mogelijk vermijden is de boodschap.

Bron: musclefood