Zes tips om subtiel te flirten

Heb je iemand op het oog en weet je niet hoe je subtiel met hem of haar moet flirten? Geen paniek, want met deze zes tips kan je harten veroveren. Ga jij ze uitproberen?
door
chloe.festraets
Leestijd 1 min.

1. Zachte aanrakingen

Door kleine aanrakingen met je crush maak je al snel duidelijk dat je die persoon graag hebt. Let wel op dat je het niet te vaak doet of op ongepaste momenten.

2. Maak oogcontact

Zorg dat je oogcontact maakt wanneer je praat met de man of vrouw van je dromen. Dit toont namelijk zelfvertrouwen aan en geeft een intiemer gevoel.

3. Geef complimentjes

Geef de persoon waar je een oogje op hebt een complimentje. Dit kan over simpele dingen zijn, zoals de outfit of een tof kapsel. Let ook hierbij dat je er niet te veel geeft. Hou het bij één of twee complimentjes waarmee je duidelijk je interesse toont.

4. Wees niet te sarcastisch

Sarasme is een soort humor die je met mate moet gebruiken. Als je over alles een grapje maakt, zal je crush afhaken en je niet meer serieus nemen.

5. Let op je lichaamstaal

Vermijd gekruiste armen, zo lijkt het alsof je je afsluit van de persoon. Je lichaamstaal moet open zijn, want anders geef je de foute signalen.

6. Lach

Tover voor je crush de mooiste glimlach op je gezicht. Succes gegarandeerd.