Zes keer online shoppen op Cyber Monday

Toegegeven, we zijn zelden blij wanneer het weekend voorbij is, maar deze maandag springen we een gat in de lucht. De maandag na Black Friday is het immers traditioneel Cyber Monday, de dag waarop webwinkels je met kortingen om je oren slaan. De meeste proberen je nu al te verleiden met hun afgeprijsde producten, dus ook wie vandaag niet buiten komt, kan z'n (online) winkelkarretje vullen.
door
Janne
Leestijd 2 min.

Janne Vandevelde

Voor ieder wat wils…

Wie webwinkel zegt, zegt bol.com. Ook dit jaar doet de virtuele winkel lustig mee met Black Friday. Je vindt er elektronica, games en speelgoed aan spotprijzen, die doorheen het weekend wel eens durven te zakken…

Voor huismussen…

Dit weekend is het uitgelezen moment om te investeren in grotere aankopen die je hebt uitgesteld. Voor een wasmachine, iPhone, televisie of valies aan een prijsje ben je bij Coolblue aan het juist adres.

Voor families…

Gezinnen kunnen vanaf vandaag voordelig een tripje plannen naar Centerparcs. Je kan kiezen tussen verschillende vakantieparken met hotelkamers of cottages, in de natuur en met subtropisch zwemparadijs.

Voor globetrotters…

Reislustigen die liever wat verder willen trekken, kunnen bij Ryanair terecht. De vliegmaatschappij zal naar eigen zeggen de acties van vorig jaar overtreffen. Toen kon je bij Ryanair een selectie van vluchten een week lang met 20% korting boeken. Dit jaar begonnen de aanbiedingen afgelopen nacht en zullen ze 24 uur lang duren. Wie daarna nog geen reisje geboekt heeft, kan het opnieuw proberen op Cyber Monday.

Voor decorateurs…

Wie het huis nog voor de feestdagen wilt versieren met familiefoto's, krijgt daar nu de kans toe. Op smartphoto.be kan je onder andere gepersonaliseerde kerstdecoratie, kussens, kalenders voor het nieuwe jaar en zelfs voorleesboekjes met je kleine spruit in de hoofdrol bestellen. Momenteel krijg je een korting van 20% en worden je aanwinsten gratis thuis bezorgd.

Voor fashionista's…

Een nieuwe kerstoutfit shoppen kan je ook vanachter je scherm. We hopen dat je de afgelopen dagen je verlanglijstje gemaakt hebt, want webshop Zalando biedt vandaag traditioneel waanzinnige kortingen aan. Wees er wel snel bij, want populaire merken zoals Calvin Klein en Nike zijn snel uitverkocht. Al je impulsaankopen kan je achteraf overigens gratis terugsturen, dus je hoeft sowieso niet lang te twijfelen over de juiste kleur of maat. Het volstaat niet om Zalando één keer te bezoeken. In de loop van de dag lost de webshop immers nieuwe acties…