Zenbook van Asus is niet enkel supersnel, krasbestendig maar ook heel compact

Zenbook van Asus is niet enkel supersnel, krasbestendig maar ook heel compact

Bent u veel onderweg? Of hebt u gewoon graag een compacte laptop? De nieuwe Zenbook van Asus is jouw ideale compacte reispartner. De Zenbook is slechts 15,5 mm dun, weegt 1,38kg en past zo in de handtas of aktentas. De klep is krasbestendig dankzij de Corning® Gorilla® Glass 3 technologie, dit betekent dat de laptop elke reis in een tas krasvrij doorkomt. Enkel met een echte diamant zou je op het toestel krassen kunnen maken.

De ultrabook heeft ook een touch screen waardoor je makkelijker werkt met Windows 8. Het verlichte toetsenbord met automatische helderheidsregeling zorgt dat je een duidelijk zicht hebt op de toetsen, zodat je zelfs in volledige duisternis productief kunt blijven.

De Zenbook verdoet uw kostbare tijd niet door traag op te starten. In slechts 2 seconden ontwaakt de Zenbook UX302 uit stand-by.

Energiezuinige componenten zoals de 4e generatie Intel® Core™processor en de solid-state drive helpen de Zenbook UX302 tot wel 8 uur mee te gaan op accuvermogen, zodat je de hele dag door kunt blijven werken.

Wanneer de Zenbook nog maar 5% batterij heeft, slaat de solid- state drive alle geopende toepassingen op zodat u ze niet kwijt bent.

Wanneer u even wil ontspannen kan dat dankzij de uitstekende audio van Bang & Olfsen.

Meer info vind je op deze link.