WOW! Tiener vecht met beer om hond te redden (video)

WOW! Tiener vecht met beer om hond te redden (video)
TikTok / Bakedlikepie

Een virale video toont hoe een 17-jarige tiener een beer te lijf gaat om haar honden te beschermen. «Ik dacht dat de honden aan het blaffen waren naar andere honden of eekhoorns», vertelt de tiener in een TikTok. Hailey ging naar buiten om haar honden het zwijgen op te leggen toen ze plots oog in oog kwam te staan met een beer. «Ik dacht: ‘Dat is een grappige hond’. Toen ik daar aankwam, had de beer al een van mijn honden vast.»

Virale video

In de video zien we hoe de beer op het hek zit te klauwen naar een van Hailey’s honden. De tiener rent naar het hek en duwt de beer naar de andere kant waardoor het dier naar beneden valt. Ze grijpt snel een van haar honden en haast zich naar binnen. «Ik keek de beer recht in de ogen en mijn eerste reflex was om het roofdier te duwen», aldus Hailey. «Eerlijk gezegd dacht ik niet dat ik haar zo hard had geduwd. Ik duwde net hard genoeg zodat ze haar evenwicht verloor waardoor ze mijn hond liet vallen.» Vervolgens greep Hailey een van de andere honden en liep ze snel terug naar binnen. «Ik verstuikte mijn vinger en schraapte mijn knie, maar we zijn allemaal in orde.»

TikTok

Hailey’s nicht Brenda deelde de video op TikTok op 31 mei. Het clipje is ondertussen meer dan 68 miljoen keer bekeken.

My cousin Hailey yeeted a bear off her fence today and saved her dogs. How was your Memorial Day?! (WTF?!) #ohno #badass #brave #fight #bear

♬ Oh No - Kreepa

In een video op Hailey’s eigen TikTok-profiel reageert ze op de beelden: «Ik was in de bergen. Het is dus eigenlijk heel normaal voor de beren om in de zomer naar hier te komen.»

@tempurashrimp

Reply to @cynthiaromeroo #greenscreen STORY TIME ABOUT THE BEAR if u have questions I’ll answer in the comments :)

♬ original sound - secks haver 😎