Wout van Aert en vrouw Sarah in blijde verwachting van eerste kindje

Wielrenner Wout van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie verwachten komende winter hun eerste kindje, zo maakte Van Aert bekend op Instagram. "Wij hebben niet meegedaan met social distancing", schrijft de voormalige wereldkampioen veldrijden met een knipoog. "Mijn vrouw houdt haar coronakilo's tot komende winter."
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

De aankondiging kwam voor velen als een verrassing want amper twee maanden geleden verkondigde De Bie dat er nog geen sprake was van kinderplannen. In Humo kreeg ze toen de vraag of zij en Wout in de statistieken van de nakende scheidingsgolf of babyboom te vinden zouden zijn.

"We wachten nog even"

"In geen van beide", lachte ze toen. "Een scheiding zit er zeker niet aan te komen. En die baby evenmin. Het is niet omdat we nu wat meer tijd hebben, dat we die er rap even tussen de soep en de patatten bij moeten nemen. Nee, met die kinderen wachten we nog even." 't Kan verkeren, wist Bredero al in de 17de eeuw.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wout van Aert (@woutvanaert) op

Druk najaar

Van Aert is zich inmiddels volop aan het voorbereiden op een druk wielerseizoen. Gisteren hij naar Tignes voor een eerste hoogtestage met de ploeg. Hij zal al zeker deelnemen aan de Strade Bianche, Milaan-San Remo, de Dauphiné en de Ronde van Frankrijk.