Wordt Kevin uit 'Temptation Island' papa?

Het einde van 'Temptation Island' is bijna in zicht, maar aan drama en sappige verhalen geen gebrek. Recent kwam nog aan het licht dat Kevin Malengier de lakens had gedeeld met 'Ex On The Beach: Double Dutch'-Shelly. Nu zou de realityster ook zwanger zijn van hem. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Een maand geleden lekte uit dat Shelly en Kevin na een fotoshoot een pikante avond samen hadden beleefd. De stoeipartij bleef niet zonder gevolgen want blijkbaar had Kevin hun vrijpartij ook gefilmd en getoond aan vrienden. Klein detail: diezelfde Kevin was toen ook al een tijdje samen met verleidster Chloë uit 'Temptation Island'.

Mama Shelly 

Nadat Shelly zich op Instagram 'Mommy to be' noemde, ging de bal pas echt aan het rollen. De realityster verwijderde ondertussen al alle verwijzingen naar haar zwangerschap, maar dat hield TV Familie niet tegen om te onderzoeken wie nu echt de vader is van haar kind. Veel reacties kregen ze niet meer, maar het is duidelijk dat het er bovenarms op zit tussen de twee. "Ik wil niet meer geassocieerd worden met Shelly, dus ik ga hier ook niet op reageren", aldus Kevin. "Ook Shelly wil zo weinig mogelijk kwijt over haar zwangerschap: ‘Het klopt dat ik in verwachting ben, ja. Meer wil ik daar niet over zeggen."