Wordt Hugh Laurie de vice-president in Veep?

Wordt Hugh Laurie de vice-president in Veep?

Fans van Hugh Laurie kunnen hun hartje ophalen want de Britse acteur zal binnenkort weer te zien zijn op televisie. De tweevoudig Golden Globe winnaar werd gespot op de filmset van Veep door de Baltimore Media Blog (BMB). HBO bevestigde ondertussen dat hij inderdaad zal verschijnen in de komedie van Julia Louis-Dreyfus.

De producers van de show weigerden tekst en uitleg te geven bij de rol van Laurie, maar een bron gaf wel een hint dat hij voor meerdere afleveringen heeft getekend. Selina Meyer, het karakter van Louis-Dreyfus, werd de leider van de vrije wereld aan het einde van seizoen 3, maar haar vice-president besloot om plotseling ontslag te nemen om te zorgen voor zijn zieke vrouw. Op dit moment zoekt Meyer dus een vervanger...

BMB speculeerde al dat Laurie gehaald werd om de campagneleider te spelen, maar die rol werd al bezet in de finale van seizoen 3 door Anna Chlumsky.

De rol van vice-president werd werd niet ingevuld en een duo Louis-Dreyfus/Laurie zou uit komisch oogpunt niet te stoppen zijn.