WIN! “Trick or treat” en dansen als een zombie op City Queens, 31 oktober in Vooruit

WIN! “Trick or treat” en dansen als een zombie op City Queens, 31 oktober in Vooruit

City Queens zal worden omgevormd tot "Queen of the Damned" voor deze Halloween-viering. Verwacht het onverwachte en geniet van enkele speciale verrassingen.

Zoals sommigen van jullie misschien weten, worden de 'koninginnen' altijd met groot respect behandeld op City Queens. Daarom krijgen de leuke dames voor middernacht gratis toegang! En voor de heren? Dat is net een van de belangrijkste redenen waarom het de investering waard is...

? "Trick or treat" ?

Feest mee op de hipste 90's en 00's R&B, HipHop en dancehall gebracht door je favoriete zombie squad: DJ DUUUB, Black Frank, 'Davidov', Lengah en Big Poppe.

City Queens gaat over meer dan alleen de muziek! De organisatie focust zich op de volledige beleving. Licht, geluid, decoratie, vibe, … Alles wordt tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt!

Waag je kans & win een duoticket!

Wil je Halloween vieren in de geweldige sfeer van City Queens? Dat kan! Het enige wat je moet doen is deelnemen aan onze wedstrijd ;).

Deelnemen kan t.e.m. 26/10/2018 - 14:00. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd per mail.