Win een studiebeurs en betaalde stage dankzij GoEuro

Win een studiebeurs en betaalde stage dankzij GoEuro

GoEuro, het gratis online vergelijkingsplatform voor reizen via vliegtuig, trein en bus tussen steden en dorpen in Europa, lanceert een wedstrijd waarbij studenten kans maken op een betaalde stage van 1 tot 3 maanden op het GoEuro hoofdkantoor in Berlijn, plus een studiebeurs van 2000 euro.

GoEuro wil Europa dichter bij elkaar te brengen en wil het reizen naar elke stad toegankelijker maken. Tot op heden was het moeilijk om te weten te komen hoe men het best tot een bestemming kon reizen die niet voorzien is van een luchthaven en al helemaal niet als deze bestemming zich in het buitenland bevond. GoEuro streeft ernaar mensen te helpen bij het vinden van de beste manieren om op plaatsen in Europa te geraken want het is belangrijk dat onze gebruikers fantastische steden zoals Bath, Segovia, Soest en Namen niet hoeven over te slaan.

Ze willen graag jonge en innovatieve studenten aan boord krijgen en luisteren naar hun visie over hoe we een beter verbonden Europa kunnen creëren. Daarom organiseert GoEuro een wedstrijd waarbij de student die hen het meest creatieve idee rond ‘A closer Europe' opstuurt, de kans krijgt om gedurende 1 tot 3 maanden als betaalde stagiair aan de slag te gaan in het hoofdkantoor in Berlijn. De winnende student zal daarbovenop ook een studiebeurs van 2000 euro aangeboden krijgen. Verder zullen de ideeën van de beste deelnemers gepubliceerd worden op de officiële GoEuro blog in verschillende landen.

Meer praktische informatie over de wedstrijd vind je hier: http://www.goeuro.be/studiebeurs.