Will Smith releaset poster voor live-action film 'Aladdin'

Acteur Will Smith heeft op zijn Instagram-pagina de poster voor de nieuwe 'Aladdin'-film getoond. "Laat me eruit", viel er te lezen. De live-action film verschijnt eind mei 2019. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Disney is druk bezig om al hun klassieke verhalen zoals 'Belle en het beest', 'Jungle Book' en dus ook 'Aladdin' opnieuw te verfilmen. Het was lang wachten op details, maar nu heeft Will Smith, die de rol van Geest, op zich neemt, de poster van de langverwachte live-action remake gedeeld. Veel geeft hij echter nog niet weg. Op de affiche is enkel een lamp te zien met de woorden 'choose wisely'. "Ik kan niet wachten tot jullie mij in het blauw zien", schreef Smith er nog bij.

De cast voor de nieuwe 'Aladdin'-film werd al in juli bekend gemaakt tijdens D23 expo. Mena Massoud zal Aladdin spelen en Naomi Scott vertolkt de rol van Jasmine.

Nieuwe liedjes

Niet alleen de film, maar ook de muziek moet meer bezoekers naar de bioscoop lokken. Benj Pasek en Justin Paul, die de muziek voor 'La La Land' maakten, zullen de film voorzien van nieuwe songs.