Wie haalt deze honden in huis?

Wie haalt deze honden in huis?

Toulouse (refnr 15239)

Hoi, ik ben Toulouse. Ik werd als pup naar een Spaans dodingsstation gebracht, omdat mijn baasje mij niet verkocht kreeg. Ik ben een nieuwsgierige, blije tiener, met een sterke persoonlijkheid, maar enorm lief en aanhankelijk met mensen. Ik heb een familie nodig die mij een goede start en opvoeding wil geven. Ik zou je er zo dankbaar voor zijn.

Topacio (refnr 15618)

Ik ben Topacio. Ik ben een toffe, nog jonge en speelse, vrolijke pup, die houdt van rennen, spelen, knuffelen en slapen op je schoot.  Als jonge Podenco moet ik wel mijn energie kwijt kunnen, dus ik kom best terecht bij actieve baasjes met een tuin. Ik kan in een gezin met kinderen geplaatst worden. Ik ben er helemaal klaar voor om de wijde wereld te ontdekken!

Oahu (refnr 13925)

Mijn naam is Oahu. Ik ben een nog jonge, speelse hond, soms een beetje overmoedig, maar mits wat opvoeding nog goed bij te sturen. Ik ben het gewend om met andere honden te leven, alleen ben ik nog wat onzeker. Ik kan perfect in een gezin met iets grotere kinderen geplaatst worden. Wie valt voor mijn mooie drie kleurtjes en wil een hechte vriendschapsband met mij smeden?

 

 

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.