Wie geeft deze honden een warme thuis?

Wie geeft deze honden een warme thuis?

Victoria (refnr 15802)

Hoi, ik ben Victoria. Ik werd samen met mijn drie kleintjes gered uit een Spaans dodingsstation. Ik ben enorm lief en aanhankelijk. Ik heb iemand nodig die tijd voor me heeft, want ik wil het liefst altijd bij je zijn. Ik volg je overal en laat je niet meer los, na mijn vreselijke avontuur. Ik ben een toppertje en verdien een top baasje!

Mady (refnr 15385)

Ik ben Mady. Ik ben heel sociaal met andere honden en spreek de hondentaal. Met vreemde mensen ben ik aanvankelijk een beetje onzeker en afwachtend, maar het duurt niet lang vooraleer ik een knuffel kom vragen. Ik zal heel aanhankelijk en trouw zijn met mijn baasjes, die echt alles voor mij zullen betekenen. Aan wie mag ik mijn eerlijk hart schenken, om nooit meer gedumpt te worden...?

Murphy (refnr 15493)

Mijn naam is Murphy. Ik heb een zacht en vriendelijk karakter en ben erg aanhankelijk en altijd in voor een spelletje! Ik ben een vrolijke en blije tiener die graag ravot en in het rond rent, het prima kan vinden met andere honden, maar ook met katten en paarden! Ik ben erg leergierig, een hondje met enorm veel potentieel, geschikt voor iedere familie!

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.