Wie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Wie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Kafka (refnr 15417)

Ik ben een guitige pup, die samen met mijn broertjes en zusjes werd gedumpt voor de poort van een asiel in Spanje. Nu ben ik nog de enige die overblijft… Ik ben nochtans een sociale en vrolijke tiener, met een vriendelijk, open karakter. Laat me niet in een asiel opgroeien, en geef me een kans!

Elina (refnr 14349)

Ik ben een zeer aanhankelijke lieverd, rijd graag mee met de auto en loop vlot aan de leiband. Ik ben heel rustig en houd ook van rust. Knuffelen en op schoot genomen worden vind ik geweldig! Ik heb gauw iemand nodig die mijn mooie oogjes weer laat blinken van geluk. Je kan met mij kennismaken bij mijn opvanggezin in België.

Welsie (refnr 16048)

Ik werd op een verborgen plekje op het Spaanse platteland geboren, want mijn mama had heel slechte ervaringen met mensen. Wij werden allemaal opgevangen, en groeiden uit tot guitige, nieuwgierige kids! Ik ben een echt Herdertje: intelligent en volgzaam, energiek en speels!

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

SHIN in beeld

Joy Valgaeren, een studente film aan Luca Art, maakte deze reportage over SHIN. Zelf adopteerde ze ook het hondje Choco en bracht ze verschillende honden naar België.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.