Wie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Wie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Patrasche (refnr 12534)

Hoi, ik ben Patrasche. Ik werd gered uit een ellendige situatie in een Spaanse achterbuurt, en ben helemaal klaar voor een tweede, veel fijner leven. Je zal wel veel geduld met mij moeten hebben, want ik moet vanaf nul beginnen... Ik moet alles nog leren en vertrouwen opbouwen. Ik ben dus geen beginnershond, maar ik ben supervriendelijk en kijk ernaar uit om eraan te beginnen. Wie geeft mij een kans?

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 4 jaar

Ras: kruising

Grootte: 38 cm

Vacht: kort

Gewicht: 9 kg

Kyana (refnr 14941)

Ik ben Kyana. Ik ben een lieve, aanhankelijke meid, een enthousiaste pup die je vrolijk komt begroeten! Ik ben rustig, niet te druk, en kom graag knuffelen. Heb jij een warme thuis voor mij?

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 3 maanden

Ras: kruising

Grootte: 30 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 5 kg

Jimena (refnr 13499)

Mijn naam is Jimena. Ik werd samen met mijn zusje gevonden in Jimena de la Frontera (Spanje), vandaar mijn naam. Ik ben een tof en goed hondje, vriendelijk, grappig en leergierig. Ik ben een tikkeltje verlegen maar na wat aandacht en geknuffel helemaal op mijn gemak. Ik zal je leven enorm verrijken!

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 1,5 j

Ras: Kruising

Grootte: 62 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 25 kg

Interesse in Patrasche, Kyana, Jimena of één van de andere SHIN-hondjes? Stuur een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je hier: www.shin.be