Wie is de actrice die Beyoncé in het gezicht beet?

Wie is de actrice die Beyoncé in het gezicht beet?

Er is in Hollywood een klopjacht bezig op de vrouw die Beyoncé in het gezicht zou hebben gebeten. Alles begon met actrice Tiffany Hadish die in een interview met GQ vertelde over een incident op een feestje. Volgens haar werd de popster Beyoncé aangevallen door een andere actrice. Daarbij zou Queen B gebeten zijn in het gezicht, maar Hadish weigerde om de identiteit van de aanvaller te vertellen. Wat wel bekend is, is dat Beyoncé ze omschreef als "een drugsverslaafde bitch".

Ongezonde interesse in Jay-Z

De gespecialiseerde pers dook natuurlijk meteen op het verhaal en pluisde de gastenlijst van het feestje uit. Namen zoals Jennifer Lawrence, Lindsay Lohan en Rihanna werden, ondanks hun niet altijd even onberispelijke reputatie, al snel doorstreept. Blijven over: Sanaa Lathan, die meespeelde in 'Alien vs Predator', en Sara Foster uit '90210'.

De eerste wordt naar voren geschoven als de hoofdverdachte. Ze zou al langer een "ongezonde" interesse getoond hebben in Jay-Z, de man van Beyoncé. De actrice dook blijkbaar al een paar keer onverwacht op in de backstage van concerten van de rapper. Maar allebei de vrouwen ontkennen dat ze de 'bijter' zijn. "Als ik haar al zou gebeten hebben, dan zou het een liefdesbeet geweest zijn", reageerde Sanaa met een kwinkslag. Benieuwd hoe dit raadsel nog zal verlopen.