Wie biedt deze viervoeters een warme thuis?

Wie biedt deze viervoeters een warme thuis?

Nemo (refnr 15865)

Hoi, ik ben Nemo, en ik werd met mijn zusje als jong pupje achtergelaten op een vuilnisbelt. Een dametje ving ons liefdevol op, maar we kunnen daar helaas niet blijven. Ik ben heel sociaal, en ben het gewend om met andere honden en katten samen te leven. Ik heb beweging en wandelingen nodig, en moet als elke tienerpup nog wat worden opgevoed. Wie wil met mij de wereld ontdekken?

Muze (refnr 15491)

Ik ben Muze. Ik werd gevonden in een goot, waar ik mijn zeven kleintjes ter wereld had gebracht. Ze hebben het allemaal gehaald, en hebben een fijne thuis gevonden. Hopelijk is het nu mijn beurt. Ik ben een lieve, sociale hond, maar ook een flinke beer. Ik heb dus ruimte nodig, en baasjes die mij een warme thuis geven, met veel knuffels. Geef jij mij die? Je zal het je niet beklagen!

Pekkie (refnr 15430)

Mijn naam is Pekkie. Ik ben een knappe, jonge, zwarte knaap met een heel goed en leuk karakter. Ik ben een zeer vriendelijke jongen die altijd spontaan gedag komt zeggen en van de aandacht geniet. Ik ben sociaal met andere honden. Een beloftevolle allemansvriend, gemakkelijk in omgang, die zo veel beter verdient...

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.