Whoopa: vanaf 1 januari kan je 'Friends' op Netflix bekijken

Whoopa: vanaf 1 januari kan je 'Friends' op Netflix bekijken

Zet het nieuwe jaar in met de populaire serie die maar liefst 236 afleveringen telt. 'Friends' is al langer beschikbaar voor Netflix-abonnees, maar dan moeten ze wel hun instellingen op ‘Engels' hebben staan. Binnenkort is de serie ook beschikbaar voor Nederlandstalige gebruikers en met Nederlandstalige ondertitels.

Vriendschapsverzoeken

De geruchtenmolen dat 'Friends' op Netflix zou komen, kwam onlangs op gang nadat Netflix Nederland een mysterieus bericht op Twitter had gedeeld. Daarin was een plaatje van Facebook te zien waarop een aantal vriendschapsverzoeken openstonden. Voor liefhebbers de reden om hun conclusies: de reeks komt eraan. "We'll be there for you, 'cause you're there for us too'', citeert Netflix vandaag uit het wereldberoemd themalied van de serie.

We'll be there for you, 'cause you're there for us too... pic.twitter.com/tqGiw5PbSv

— Netflix NL & BE (@NetflixNL) December 5, 2017

Voor wiens geheugen toe is aan opfrissing: Friends is een Amerikaanse sitcom die in 1994 van start ging en 10 seizoenen liep. Het groeide al snel uit tot een wereldwijd succes. De reeks vertelt de verhalen van de zes vrienden Monica, Chandler, Joey, Ross, Rachel en Phoebe in New York. Bij ons kan je de afleveringen nog dagelijks zien op Vier, maar binnenkort dus ook bingewatchen op Netflix.

https://giphy.com/gifs/friends-excited-31lPv5L3aIvTi