Werken bij t-groep: «Heel tof om te horen dat klanten tevreden zijn»

Werken bij t-groep: «Heel tof om te horen dat klanten tevreden zijn»

Laetitia Verbeck

Leeftijd? 26 jaar

Studies? Bachelor Psychologie

Functie? Commercieel Consulent

Bedrijf? t-interim, divisie van t-groep

Wat houdt je job in?

“Ik leid sinds anderhalf jaar ons kantoor en coach de twee uitzendconsulenten die er werken. Voor mij is dit een ideale combinatie tussen opvolgen of al het werk gedaan wordt, bestaande klanten onderhouden en op de baan gaan om nieuwe klanten te werven.”

Waarom hou je ervan?

“Ik hou van contact met andere mensen. Zo vind ik het heel fijn om klanten te bezoeken, bedrijven te leren kennen, te luisteren naar hun noden en hun vacatures in te vullen. Fijn is dat ik heel concreet resultaat zie wanneer het lukt. Helemaal super is wanneer ik tijdens een evaluatie hoor dat klanten tevreden zijn.”

Hoe groei je door binnen t-groep?

“Ik heb automatisch de leiding genomen en ben klanten beginnen bezoeken toen onze office manager ziek werd. Ik ben zo als persoon, ik regel en organiseer graag zaken.

Binnen t-groep kan iedereen doorgroeien volgens zijn en haar talenten en wensen. Het bedrijf organiseert opleidingen en coachingsessies. Binnenkort kan ik bijvoorbeeld mee met key account managers om het verkopen nog meer onder de knie te krijgen.

Lijkt werken bij T-groep iets voor jou?

Voor het kantoor in Aarschot is t-interim op zoek naar een Talent Consulent (m/v). Solliciteer vandaag nog en versterk je talent bij t-groep!

Als uitzendconsulent met oog voor talent zorg je voor meerwaarde en kwaliteit. Kandidaten merken echt het verschil in de nauwe relatie die je met hen opbouwt, net als klanten. Je gaat op zoek naar het talent in iedereen.

 

 

 

Dit artikel wordt u aangeboden door onze partner t-groep