Werken bij de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel

Werken bij de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel

De afgelopen maanden heb je op deze pagina de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel (GOB) en zijn besturen wat beter leren kennen. En vooral de honderden mensen die er elke dag passioneel aan de slag zijn.

Zin gekregen om een stapje verder te gaan en zelf je steentje bij te dragen tot een rooskleurige toekomst voor ons Gewest? Kom dan werken bij de GOB en geef elke dag het beste van jezelf, om de burgers en bedrijven van Brussel een kwaliteitsvolle dienstverlening te geven.

De zekerheid van een job die bij je past

De Gewestelijke Overheidsdienst Brussel is actief in heel wat domeinen. Stedelijke ontwikkeling, mobiliteit, financiën en economie zijn maar een greep uit onze talloze bevoegdheden en vakdomeinen. Boekhouder, ingenieur, account manager, arbeidsinspecteur of jurist. Er is vast en zeker een job die past bij je kwaliteiten en ambities!

Welzijn op het werk: een prioriteit

Professionele ontplooiing is een topprioriteit bij de GOB. Precies daarom vragen we regelmatig de mening van onze medewerkers over hun werkomstandigheden. Bovendien onderneemt de GOB heel wat acties op het gebied van gezondheidszorg: vaccinatiecampagnes tegen de griep, kankerscreenings, hulp om te stoppen met roken…

We bieden ook een heleboel opleidingen en interne mobiliteit aan, voor collega's die hun vaardigheden en carrière verder willen ontplooien.

Al deze elementen staan in het nieuwe waardencharter van de GOB. Dat benadrukt het belang van respect, klantgerichtheid, uitmuntendheid, integriteit en solidariteit op de werkvloer.

Een optimaal evenwicht tussen werk- en privéleven

Werken bij de GOB houdt heel wat voordelen in. Naast een aantrekkelijk salaris, krijg je ook maaltijdcheques, een MIVB-abonnement en hospitalisatieverzekering. En dankzij de 35 verlofdagen per jaar, het flexibele uurrooster en de mogelijkheid tot teleworking geniet je van een optimaal evenwicht tussen je werk- en privéleven. Elk jaar organiseert de Sociale Dienst van de GOB bovendien kinderopvang tijdens de schoolvakanties.

Schrijf je snel in op Brujobs en ontdek alle voordelen en vacatures bij de GOB! Via de website kan je makkelijk solliciteren en automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste jobkansen!