Werken bij Armonea: "Ik groeide op korte tijd door tot directeursfunctie"

Werken bij Armonea: "Ik groeide op korte tijd door tot directeursfunctie"

Nathalie Jans

Leeftijd? 43 jaar

Studies? Psychiatrische verpleegkunde, Master of Sciences

(management en beleid in de gezondheidszorg)

Functie? Directeur woonzorgcentrum De Lelie

Bedrijf? Armonea


Wat houdt je job in?

“Als directeur heb ik een heel ruim takenpakket. Zo steun, stuur en coach ik mijn 35-tal medewerkers en leidinggevenden. Ik bouw dit woonzorgcentrum verder uit, leg de grote lijnen vast en ben verantwoordelijk voor de financiële kant.”

Waarom hou je ervan?

“We willen dat onze bewoners zich thuis voelen, contact hebben met hun familie, goede zorgen krijgen en genieten van elke dag. Ik vind het dan ook fijn om in dagelijkse contacten en praatjes met de bewoners te horen dat dit lukt. Dit menselijke contact maakt mijn job heel boeiend.”

Hoe groei je door binnen Armonea?

“Na zestien jaar psychiatrisch verpleegkundige was ik toe aan iets anders. Toen ik over de professionele werking van Armonea hoorde, wilde ik er wel van proeven. Dit is me uitermate goed bevallen. Ik begon als hoofdverpleegkundige en groeide op korte tijd door naar head care, vervolgens head hospitality en werd tweeënhalf jaar geleden directeur. Iedereen krijgt een kans binnen Armonea. Zo kan een verpleegkundige met de nodige competenties bijvoorbeeld doorgroeien tot hoofdverpleegkundige. De groei van Armonea zelf en de interne opleidingen ondersteunen onze mensen hierin.”

 

Deze testimonial wordt u aangeboden door Metro-partner Armonea