Werken bij Argenta: "Ik heb het gevoel dat ik hier echt wel pas"

Werken bij Argenta: "Ik heb het gevoel dat ik hier echt wel pas"

Ivan Gellinck

Woonplaats? Beveren

Studies? Licentiaat Informatica

Functie? Domeinanalist op de ICT-afdeling van Argenta

Bedrijf? Argenta

 

Wat is jouw functie?

Ik ben verantwoordelijk voor het opstellen van de functionele vereisten, de tijdsinschattingen en de detailanalyse van nieuwe projecten zodat de softwareontwikkelaars aan de slag kunnen. Ik voer ook testen uit om de oplossing daarna te verifiëren. Elk project, bijvoorbeeld een nieuwe functionaliteit in de software, is meestal redelijk vaag gedefinieerd en dan is het mijn taak om daar iets concreet van te maken zodat de softwareontwikkelaars voldoende informatie hebben om het te kunnen maken.

Wat maakt het werk zo aantrekkelijk?

“Het is een uitdagende werkomgeving maar het biedt voor mij ook een mooi evenwicht tussen privé en gezin. Thuis werken we alle twee en we hebben twee kleine kindjes, de work-lifebalance is dus belangrijk (lacht). We hebben hier glijdende werktijden en we kunnen (na overleg) ook van thuis werken.”

Waarom bij Argenta?

“Ik heb het gevoel dat ik hier als persoon echt wel pas, ik geloof sterk in de kernwaarden waar Argenta voor staat: soberheid en respect voor elkaar op de werkvloer. We hebben een heel tof team en er is veel samenwerking over de afdelingen heen. Ook de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn prima, je kunt hier kiezen voor een individueel opleidingstraject.”

 

www.argentajobs.be

 

 

 

 

 

Deze testimonial wordt u aangeboden door Metro-partner Argenta.