Wendy uit 'Blind Getrouwd' deelt foto zonder make-up

In het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd' kwam er een einde aan het sprookje van Wendy en Damiano. De stewardess was vaak met opgemaakt gezicht te zien, maar nu toont ze met trots haar natuurlijke look.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Hoewel Wendy Dirven vorig jaar graag een vervolg had gebreid aan haar huwelijk met Damiano in ‘Blind Getrouwd', mocht het niet zijn.

Kleine oogjes

De 30-jarige stewardess uit Antwerpen geniet met volle teugen van het reisleven, en woensdag deed ze iets waar ze al lang over nagedacht had: een onopgemaakte selfie delen met haar Instagramvolgers. “Ik wilde het al lang doen, een #nomakeup foto posten. Enerzijds best spannend, anderzijds vind ik mezelf echt wel oké (gewoon anders) zonder make-up, ondanks de nog kleine oogjes en de lichtjes verbrande neus door de Afrikaanse zon. Door mijn beroep heeft mijn huid wel wat extra zorg nodig. De lucht op het vliegtuig droogt immers enorm uit”, schreef ze erbij. Om dat tegen te gaan volgt ze een Vitamine C-kuur.

Mooi gebaar in tijden van eindeloze filters en eeuwige zoektochten naar perfectie. “Het moment waarop je jezelf accepteert, word je mooi”, citeert ze een spirituele meester.