Welk beroep past het best bij jouw sterrenbeeld?

Welk beroep past het best bij jouw sterrenbeeld?

Ram

Iemand met het sterrenbeeld Ram is onafhankelijk en heeft graag de leiding. Het zijn zelfstandige werkers en ze kunnen een heel team coördineren. Daarnaast hebben ze een neus voor de nieuwste trends. Een mode- of designcarrière staat hen dus op het lijf geschreven.

Stier

Een Stier houdt van zekerheid. Ze geraken aan de top, maar op hun eigen tempo. Maak je dus geen zorgen als je carrière een trage start kent. Stieren blinken uit als architecten of accountants.

Tweeling

Tweelingen zijn sociaal en zoeken dus maar beter een baan waarbij ze veel menselijk contact hebben. Dankzij de invloed van Mercurius, ‘de boodschapper van God', zijn ze ook steengoede schrijvers en verbaal sterk. Denk aan een carrière in de PR (Public Relations) of als 'influencer' op sociale media.

Kreeft

Een Kreeft geeft om zijn medemens. Daarom zijn het goede leerkrachten, opvoeders of verplegers. Kreeften met interesse in wetenschap kunnen overwegen om kinderarts te worden.

Leeuw

Er zijn twee soorten Leeuwen. De ene steelt graag de show, de andere is meer ingetogen. Leeuwen van het eerste type zijn goede acteurs. Ze hebben ook een romantisch kantje, dus huwelijksplanner is eveneens een optie. Het stillere type vormt een goede ondernemer en blinkt uit in politiek. Obama en Bill Clinton zijn namelijk allebei Leeuw van sterrenbeeld.

Maagd

Dit sterrenbeeld wordt gelinkt aan perfectionisme en houdt van natuurlijke dingen. Een job als gezondheidscoach of yoga-instructeur zal hen niet snel vervelen.

Weegschaal

Een Weegschaal heeft als symbool de schaal van rechtvaardigheid. Het is dus geen verrassing dat deze personen goede advocaten zijn. Van hen mag geen enkel wezen onrechtvaardig behandeld worden. Dieren- of mensenrechtenactivist worden is hun ware roeping!

Schorpioen

Schorpioenen hebben oog voor detail en zijn daarom goede detectives. Gaat dat je petje te boven? Door je opmerkingsgave kan je ook uitzonderlijk goed koopjes op de kop tikken. Een antiekwinkeltje openen is dus misschien de perfecte volgende stap in je carrière.

Boogschutter

Boogschutters zijn echte reizigers en zijn het liefst buiten. Met een job als tuinarchitect of ambassadeur maak je hen dan ook dolgelukkig.

Steenbok

Een Steenbok houdt van uitdaging. Ze willen een job met een hoge sociale status en zijn vaak workaholics. Dat maakt hen goede CEO's. Creatievere Steenbokken kunnen regisseur worden. Uiteindelijk zullen ze het in elke job die ze graag doen ver schoppen door hun gedrevenheid.

 Vissen

Vissen zijn echte dromers en hebben veel fantasie. Omdat ze geïnteresseerd zijn in gezondheid, overwegen ze best een baan als verpleger of psycholoog. Daarnaast zijn ze dankzij hun creativiteit in de wieg gelegd voor een baan als muzikant, danser of fotograaf.

Waterman

Als je een Waterman bent, werk je het liefst in groep. Je houdt van technologie en wilt veel weten en begrijpen. Jij bent op je best als ingenieur, computertechnicus of app-ontwikkelaar.

Foto Pixabay