Weinige verhullende Noah Cyrus schittert op cover van bekend magazine

Weinige verhullende Noah Cyrus schittert op cover van bekend magazine

De 19-jarige zus van Miley Cyrus koos ervoor om uit de kleren te gaan omdat dat aansluit bij de boodschap van haar nieuwste single ‘fuckyounoah'. Daarin praat ze over de impact die negatieve commentaren op haar hebben.

Grootste vijand

Dat zorgde er door de jaren heen voor dat ze een afkeer van zichzelf begon te krijgen. “Toen ik jong was, deelde ik geen foto's van mezelf, maar er circuleerden wel foto's van mij omdat mijn familie bekend is. Ik las de commentaren over mijn gezicht en hoe mijn lichaam veranderde. Daardoor begon ik mijn gezicht en lichaam te haten. En ik heb het daar nog steeds moeilijk mee. Ik ben mijn grootste vijand. Ik hou weinig van mezelf. Ik wil dat wél kunnen, en elke dag word ik daar beter en beter in”, klinkt het.

Mentale gezondheid

Noah wil met haar nummer en haar interview andere mensen die met een negatief zelfbeeld kampen, een hart onder de riem steken. “Mentale gezondheid fascineert me enorm hard. Ik wil dat mensen weten dat ze niet alleen zijn. De enige manier om dit te stoppen, is door te luisteren en te praten”, besluit ze.

https://www.instagram.com/p/B4syM-tlVDi/

https://www.instagram.com/p/B4Se_VzHxwj/

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto's te bekijken:

https://www.instagram.com/p/B4SkVTMn2F7/

https://www.youtube.com/watch?v=V0dD5Dg3TPo