We wish you a crazy christmas(tree)!

We wish you a crazy christmas(tree)!

Tanne Somers

Neon

Ben jij een echte durver? Decoreer je spar dan met opvallende kerstballen in uitbundige en felle kleuren. Als je helemaal zot wil doen, ga dan voor neon. Je kerstboom zal niet onopgemerkt blijven!

Hema, 5,50 euro

Beestig leuk

Ideaal voor dierenliefhebbers: schattige beestjes om tussen de naalden te hangen. Ze zorgen voor een gek maar gezellig uitzicht en houden je kat misschien wel uit de boom. Onze favoriet? Een schildpadje met kerstmuts. Cuteness overload!

Vondels, 14,95 euro

Van papier

Ook in papier kan je de leukste vormpjes scoren. Veel winkels bieden mooie kartonnen hangertjes aan, maar de creatievelingen onder ons kunnen ze ook zelf maken. Een leuke DIY-activiteit met de kinderen én unieke decoratie: win-win!

Dille & Kamille, 3,95 euro

Van rendierhoofden tot kerstbomen, in verschillende formaten. Deze sfeervolle kerstitems maken worden van foamboard en re-board gemaakt. Deze materialen zijn zeer licht, waardoor zelfs de grootste kerstboom makkelijk te (ver)plaatsen is. Bestel je bedrukte kerstdecoratie bij Reclameland.

Diep in de zee

Wie denkt dat kerst niet samengaat met de tropische onderwaterwereld, heeft het mis. Figuurtjes van schelpen, octopussen, dolfijnen en zeemeerminnen maken van jouw boom een bijzonder en vrolijk schouwspel. Bovendien zijn ze vaak bedekt met glitter, wat zorgt voor een extra feestelijk uitzicht.

Sass & Belle, 10 euro

Verrassend violet

Violet is helemaal in. De zwoele tint geeft je boom een romantische touch. Leef je uit met verschillende vormen en figuren maar decoreer slechts in één kleur. De paarse accenten complimenteren de diepe groene kleur van je spar én transformeren hem in een hip en creatief exemplaar.

John Lewis & Partners 6,75 euro

Voor de foodies

Als je graag een grappige twist geeft aan je boom, kan je delicatessen aan de takken hangen. Je hebt de keuze uit een assortiment van de leukste voedselhangertjes. Donuts, ijsjes, frietjes of hamburgers: een komische kerst verzekerd!

The Conran Shop, 7,50 euro

Sesam, open u

Als jij je familie en vrienden graag verrast met een klein cadeautje, is een kerstbalverpakking misschien wel iets voor jou. Koop een halfopen doorzichtige bol waar je zachte sokken, een tof juweeltje of iets lekkers kan insteken. Wie weet hangt dezelfde bal volgend jaar wel voor jou in de boom.

Flying Tiger, 2 euro

Camouflage

Ga voor de camouflagetrend en versier je boom in zijn eigen kleuren. Zo kan je donkergroene bollen met fijne gouden tinten of houten figuurtjes uitkiezen. Een subtiele decoratie die toch origineel uit de hoek komt en je kerstboom een stoere look geeft.

Decoris op Bol.com, 72,90 euro