Wat zegt je favoriete Disney-film over je liefdesleven?

Wat zegt je favoriete Disney-film over je liefdesleven?

Ben je fan van Pocahontas? Dan ben je vast onafhankelijk. Maar als Doornroosje je favoriet personage is, dan hou je gemakkelijker vast aan de klassieke rolpatronen.

Assepoester

Je mikt hoog. Er liepen vast wel enkele sexy tuinmannen of staljongens rond het kasteel waar Assepoester woonde, maar toch wachtte ze op de prins.

Je houdt van rijk, knap en machtig en bent best bereid om er wat magie tegen aan te gooien om je prins op het witte paard te vinden.

Pocahontas

Je hebt geen tijd om je bezig te houden met de nonsens van een man. Vergeet de culturele en sociale verwachtingen die bij hem ingebakken zijn, je toont hem de wereld vanuit jouw perspectief.

Je hebt geen schrik om de teugels in handen te nemen in een relatie en maakt snel duidelijk dat je een onafhankelijke vrouw bent.

Mulan

Je voelde je altijd al een vis in het water tussen de jongen. Voor je iemands hart steelt, word je eerst vrienden. Maar pas daarmee op, als je te lang gezien wordt als een van de jongens, kan dat ook in je nadeel spelen. Want uiteidelijk wil je wel meer worden dan zijn maatje.

Doornroosje

Je houdt graag de klassieke man-vrouw rolverdeling in stand. Zo laat je met veel plezier het zware werk over aan je partner. Waarom zou je zelf uit de zetel komen als je man je op je wenken bedient?

Belle en het Beest

Hij mag er dan wel wat nonchalant, onverzorgd of harig uitzien, voor je het weet staat hij strak in het pak op de dansvloer een wals te dansen. Je neemt je man graag onder handen.

Sneeuwwitje

Je houdt van knappe pushovers. Je prins mag gerust dagelijks onder je raam een liedje komen zingen, maar je bent nog gelukkiger met de aandacht die je krijgt van je zeven andere jongens.

Aladdin

Je bent opgegroeid met veel luxe en zoekt een man die in dat plaatje past. Het is dan ook een echte relatietest als blijkt dat achter zijn glamoureuze façade lege bankrekeningen schuilen.

De Kleine Zeemeermin

De meeste van je relaties ontstaan door bewondering en je wordt eerder verliefd op het beeld dat je van de persoon hebt, niet de persoon zelf. Voor Ariel is het uiteindelijk goed afgelopen, maar niet iedereen is een happy ending gegeven.

Rapunzel

Je bent beschermd opgegroeid, maar helemaal klaar om die verloren tijd goed te maken  door er vandoor te gaan met de eerste hottie die je tegenkomt.

Brave

Wanneer je van Brave houdt, ben je nog niet klaar om je te settelen. De rij met mannen die je hart willen veroveren wordt steeds langer, maar je wil liever nog wat avontuurtjes beleven voordat je iets serieus begint.