Wat jouw lievelingssoort friet verklapt over je persoonlijkheid

Wat jouw lievelingssoort friet verklapt over je persoonlijkheid

Dunne frietjes

Foto Pixabay

Ben je iemand die de dunne klassieke frietjes verkiest, dan is er nog wat werk aan de winkel om volwassen te worden. Je durft niet zo goed de andere opties te verkennen, maar dat zal veranderen eens je uit je kindertijd komt.

 

 

 

Zelfgemaakte frietjes volgens het familierecept

Foto Pexels

Oma's frietjes zijn allicht de lekkerste. Het is een geheim recept dat al generaties in de familie zit. Grootmoeder maakt ze klaar speciaal om je te verwennen en gebruikt er de perfecte aardappel en de juiste olie voor. Ook al weet je dat het enorm vettig is, toch kan je er niet aan weerstaan en maak je je maar al te graag vrij om tijd met haar door te brengen.

Perfect rechthoekige frieten

Instagram / edward_pb_6

Je houdt van mooie, perfect rechthoekige frietjes die allemaal dezelfde afmeting hebben. Als je zo iemand bent, heb je hoge verwachtingen en houd je van netheid en ordelijkheid in het leven.

 

 

Ovenfrietjes

Foto Pixabay

Als je een echt sportfreak bent en van gezond eten houdt, dan ga je waarschijnlijk een lichte voorkeur hebben voor frietjes gebakken in een oven. Dat is minder vettig en dan kan je toch nog genieten van frietjes, al hebben die natuurlijk niet dezelfde smaak als de goudgele lekkernijen uit de frietketel.

 

Frietjes uit een puntzak

Foto Pexels

Frietjes uit een puntzak zijn bij ons zeker niet onbekend. Je komt ze tegen in het frituur, op de kermis en nog op vele andere plaatsen. Meestal kan je weerstaan aan deze vettige snack, maar op de zeldzame momenten dat je een spontane goesting hebt, beslis je om toch je instinct te volgen en je te verlekkeren aan de knapperige gouden staafjes.