Wat als de White Walkers uit 'Game of Thrones' eigenlijk tienermeisjes waren?

Hoe zouden de White Walkers zich gedragen als ze eigenlijk tienermeisjes waren? Die vraag stelde vlogger Lilly Singh zichzelf, en het resultaat is best hilarisch.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Tijdens de eerste aflevering van het zevende seizoen van 'Game of Thrones' werd het meermaals vermeld: de winter is eindelijk aangebroken. Dat wil zeggen dat de White Walkers onderweg zijn naar de uithoeken van Westeros om de volledige fantasywereld te veroveren.

De gemiddelde 'Game of Thrones'-kijker beschouwt de magische wezens dan ook als angstaanjagende kerels, maar blijkbaar kan je ze ook vanuit een andere bril bekijken. Stel je eens voor dat ze de rol moesten spelen van een tienermeisje. Hoe zouden ze zich dan gedragen?

Zingen, drinken en shoppen

Vlogger Lilly Singh vermomde zichzelf in een White Walker en leefde zich volledig in in de situatie. Het resultaat? Blijkbaar wordt er duchtig meegezongen met Beyoncé en Taylor Swift, drinken ze maar al te graag Cosmopolitans, gaan ze shoppen en zijn ze verslaafd aan Snapchat.

Singh, die trouwens de best betaalde vrouwelijke YouTuber is, postte een video van haar verkleedfestijn op YouTube. Het filmpje werd op amper 2 dagen al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken.